Timo Kallin kotisivut - www.timokalli.fi
Työ ja yrittäminen luovat menestystä ja turvaa
AJATUKSIA


Osaaminen, työ ja yrittäminen luovat menestystä ja turvaa

Työllistämisen ja työllistymisen kynnystä on pystyttävä madaltamaan. Työttömyys rasittaa taloutta ja pakottaa korkeaan verotukseen.

Erityisesti pitkäaikaistyöttömyys ja nuorisotyöttömyys johtavat köyhyyden ja syrjäytymisen lisääntymiseen. Jokaisella ihmisellä on oma paikkansa yhteiskunnassa ja kaikkia tarvitaan rakentamaan parempaa tulevaisuutta. Siksi myös erilaisten työrajoitteisten kansalaisten mahdollisuutta työllistyä on parannettava.

Työllisyyden kohentamisessa meidän täytyy entistä paremmin huomioida myös maamme rajojen ulkopuolella tapahtuvat muutokset. Verotuksen pitää olla työntekoa ja yrittämistä tukevaa sekä kotimaiseen omistajuuteen kannustavaa. Työstä pitää kaikissa tilanteissa myös saada sellainen korvaus, joka turvaa riittävän toimeentulon.

Suomi menestyy kansainvälisessä kilpailussa vain korkealla osaamisella ja kovalla yrittämisellä. Siksi tutkimus- ja kehitystoimintaa on edelleen tuettava. Erityishuomiota on kiinnitettävä kasvuyritysten tukemiseen. Pienet ja keskisuuret yritykset ovat avainasemassa uusien työpaikkojen synnyttämisessä. Kilpailukykyisen ja ennustettavan toimintaympäristön luominen on ensiarvoisen tärkeää.

> Takaisin edelliselle sivulle <

 

 

AJATUKSIA

Ajatuksia sivulta löydät vanhempia kuin uudempiakin ajatuksiani, puheita ja kolumneja monista eri aiheista. Käy siis lukaisemassa. Lue lisää...

Bookmark and ShareLinkit

OTA YHTEYTTÄ
Puh: (09) 432 3037
Fax: (09) 432 2274
Sposti: timo.kalli [at] eduskunta.fi