Timo Kallin kotisivut - www.timokalli.fi
Työ ja yrittäminen luovat menestystä ja turvaa
TIMO KALLI


Timo tunnetaan luotettavana, vakaana ja rauhallisena poliitikkona. Hän ei tahdo korostaa itseään vaan painottaa aina politiikan olevan joukkuepeliä. Kansanedustajana ja Keskustaryhmän puheenjohtajan tehtävässä hän on nauttinut arvostusta yli puoluerajojen. 

Siviiliammatiltaan Timo on maatalousyrittäjä ja viljelee kotitilaansa Euran Kiukaisissa yhdessä kahden veljensä kanssa. Viikonloppuisin Timon löytää tilan töistä, jos se vain on luottamustehtävien hoidon takia mahdollista. Timo sanookin, että työskentely maatilan töissä on mukavaa vaihtelua ja hyvä vastapaino eduskuntatyölle.

Kallin perheeseen kuuluvat Timon lisäksi vaimo Ritva ja seitsemän aikuista lasta. Lapsenlapsiakin on tällä hetkellä jo kahdeksan. 

Vapaa-aikanaan Timon löytää metsätöistä. Hyödyllisestä harrastuksestaan Timo on sitä mieltä, että esiharvennuksessa saa tehdä koko ajan päätöksiä siitä minkä puun poistat ja minkä jätät kasvamaan. Päättämättömyydellä metsän kunto ei parane ja siinä jos missä näkee konkreettisesti kättensä jäljen. Kaiken lisäksi tekijän kunto pysyy hyvänä ja mieli virkeänä.

Hevoset ovat myös lähellä Timon sydäntä ja niitä löytyykin omasta tallista. Toiset hoitavat hevosia viikolla kun Timo on Helsingissä, mutta viikonloppuna Timo viettää paljon aikaa hevosten kanssa. Kengityksestä hän huolehtii myös itse. Sen taidon Timo oppi varusmiesaikanaan eläinlääkintäkoulussa ja hän on pitänyt taitoa yllä näihin päiviin asti.

 

 

AJATUKSIA

Ajatuksia sivulta löydät vanhempia kuin uudempiakin ajatuksiani, puheita ja kolumneja monista eri aiheista. Käy siis lukaisemassa. Lue lisää...

Bookmark and ShareLinkit

OTA YHTEYTTÄ
Puh: (09) 432 3037
Fax: (09) 432 2274
Sposti: timo.kalli [at] eduskunta.fi